Voordeur plaatsen

Topwerk! De voordeur zit erin, de klus waar het ons om ging. Hij kwam tijdens het afhangen nog een slecht stuk (rot) kozijn tegen en stelde voor deze gelijk te repareren/vervangen. Eerst overleg voordat hij ermee was begonnen, erg fijn. Leuke betrouwbare man, een aanrader! En de factuur was volgens afspraak, geen gekke dingen, gewoon topwerk voor een topprijs door een topvent. Niet twijfelen, gewoon kiezen voor Lieuwe Roor!

Linda Wittgen-Mulder

Ramen vervangen

Duidelijke afspraken gemaakt waarbij goed gecommuniceerd werd (op tijd bellen enzo) en waaraan goed werd gehouden. Verder vakwerk afgeleverd, op tijd en binnen budget. En meestal ook even tijd nemen voor een bakkie en praatje.

M van Drunen

zolderverdieping aanpassen

Uitstekend werk geleverd!

Gerard-Jan Smit

Openslaande houten deuren op maat (dubbele beglazing)

We zijn zeer tevreden met het maatwerk dat Lieuwe heeft geleverd. Hij heeft het werk met vakmanschap uitgevoerd, de deuren hangen er dan ook mooi in. Het duurde wat langer dan gepland aangezien niets recht was aan het kozijn en de drempel deels rot was, maar Lieuwe heeft alles zorgvuldig gerepareerd. Daarnaast is hij prettig en correct in het contact en komt hij zijn afspraken na. Bij eventuele toekomstige werkzaamheden zouden we Lieuwe zeker weer inschakelen.

Dennis de Vries

Schuifpui en deur vervangen

Creatief maatwerk geleverd, we zijn zeer tevreden.

Henk van den Brink 

Terrasdeur vervangen

Het werk is prima uitgevoerd, de deuren hangen er netjes in. Het duurde wat langer dan gepland aangezien niets recht was aan het kozijn en een stuk van een stijl ook rot was, maar werd de volgende dag op Hemelvaartsdag afgemaakt. De extra uren werden niet in rekening gebracht en dit heb ik wel eens anders mee gemaakt!
Top werk geleverd en bij eventuele toekomstige werkzaamheden zou ik Lieuwe zeker weer inschakelen.

Ralph Wetzels 

Maken ombouw CV ketel

Perfect uitgevoerde opdracht door Lieuwe. Heel netjes opgeleverd en zeer meedenkend over wat de beste en vooral ook mooiste oplossing zou zijn. Gaat rustig te werk wat zichtbaar is in het mooie eindresultaat. Voor mijn volgende timmerklus benader ik Lieuwe zeker weer!

Loo

Klemende buitendeur

Buitengewoon goede vakman waar je op kan rekenen. Heeft me klemende deur perfect verholpen.
Leuke gozer in de omgang zal hem zeker weer bellen voor degelijke zaken.

Frans van der Linden

Vervangen schuurdeur

Met volle tevredenheid kijk ik terug op de afhandeling van mijn klus door Lieuwe Roor. Lieuwe is een vakman en denkt met je mee. Naast het opnieuw vastzetten van het deurkozijn en het afhangen van de nieuwe schuurdeur, inclusief het aanbrengen van al het beslag, heeft hij ook het benodigde glas aangeschaft en geplaatst. Lieuwe is een prettig persoon in de omgang en heeft de klus volgens afspraak en binnen korte termijn vakkundig geklaard. Ik beveel hem van harte aan!

Openslaande garagedeuren

Prima vakman, goede voorlichting en prima garagedeuren

E.D. Boerema

Afhangen voordeur

Lieuwe is een vakman die duidelijk communiceert, meedenkt en goed werk levert. Heeft ook nog vakkundig en snel de klemmende voordeur gerepareerd, zonder extra kosten. Lieuwe is de eerste die ik mail als ik weer een klus heb!

Leeuwis 

Kozijn en raam in bestaand raam plaatsen

Het was fijn werken met Lieuwe.
Alles perfect afgewerkt en binnen een dag geplaatst.

te Slaa

Dubbelglas plaatsen

Uitstekend werk. Komt afspraken na, was flexibel bij het plannen van de werkzaamheden, en leverde uitstekende kwaliteit.

Jeroen Gielen

Vervangen 3 ramen en 1 achterdeur

Lieuwe denkt mee, komt met goeie suggesties, is eerlijk en levert vooral mooi werk af.

Martijn van Katwijk

Voordeur afhangen en slotkom frezen

Prima werk geleverd. Alles netjes afgewerkt.
Afspraken nagekomen, en alles op tijd.

Peter Mulder 

Houten vloertje

Goede afspraken mee te maken, denkt mee, prima werk geleverd en ook nog als extra mijn voordeur zo gemaakt dat hij beter dicht ging. Wij zijn zeer tevreden.

Wiechers

Plaatsen van 2 Cando binnendeuren.

Professionele vriendelijk man. Opdracht is keurig uitgevoerd.

Marcel Lucardie

Afhangen van Deuren

Lieuwe roor heeft bij mij 3 deuren afgehangen.
Bij mij in huis loopt niet alles even recht. Met zijn kundigheid heeft hij de deuren perfect geplaatst.Hij werkt zeer precies/netjes.
Tevens is lieuwe prettig in omgang, bespreekt hoe je het wil.
Kortom wil je deuren laten afhangen bel lieuwe dan zeker!!!!!

P. Zijlstra 

Openslaande tuindeuren vervangen

Het contact met de heer Roor verliep heel plezierig. Nadat hij was langsgekomen om de situatie ter plekke op te nemen heeft hij een duidelijke offerte gemaakt. Er was ruimte om mijn wensen naar voren te brengen en het werk is daarna tot mijn tevredenheid uitgevoerd.
Hij arriveert altijd precies op de afgesproken tijd, maar heeft aan het eind van de dag geen haast om weg te komen als er nog dingen afgemaakt of opgeruimd moeten worden.
Hij beantwoordt mailtjes en vragen snel en adequaat. Er is voldoende gelegenheid voor tussentijds overleg.

I. Vogels

Nieuwe achterdeur plaatsen

Achterdeur keurig afgehangen. Goede vakman. Fijn persoon in omgang.

A.M. van 't Hoog

Paneeldeuren en hang en sluitwerk (div)

Zeer tevreden, absolute aanrader. Betrouwbaar en amabel persoon.

Douwe van den Wall Bake

Hang en sluitwerk in bestaand (oud) huis

Deze vakkundige timmerman heeft mij uitstekend geholpen door vakkundig het hang en sluitwerk in een oude woning weer up to date te krijgen. Na eerst te hebben vastgesteld wat er moest gebeuren, heeft hij op een gewenst tijdstip (op een zaterdag) de klus binnen de gestelde tijd volbracht. Hij werkte zeer netjes.... een aanrader

Chris Eijkholt

Aantal deuren afhangen

k heb een opdracht geplaatst voor het afhangen van 2 deuren. Lieuwe Roor reageerde erg snel en had een goede prijs. Door zijn snelle reactie en de andere goede referenties voor Lieuwe gekozen. Ik had naast deze twee deuren nog eens een opdracht voor 5 deuren, maar ik wilde eerst even kijken of het wel beviel. Lieuwe kon snel beginnen en na 1 deur had ik het al in de gaten, een echte vakman. Ik zei direct hang alle andere deuren er ook maar in. Ben erg tevreden over Lieuwe geen standaard aannemer iemand die nauweurig werkt niet te snel iets roept maar eerst nadenkt en samen overlegt. Uiteindelijk heb ik Lieuwe nog een opdracht gegeven. Echt een goede vakman een aanrader voor iedereen.
Lieuwe bedankt.

Alexander Reus

Afhangen 2 deuren

Goed uitgevoerd, vakkundig en snel.
Zeer tevreden

Bianca van Leur

15 kozijnen voor binnendeur plaatsen, Laren

Prima vakman, denkt goed mee en komt met goede oplossingen voor afwijkende situaties. Sympathiek, niet echt een stereotype aannemer, eerder een specialist. Gaat niet weg voor het af is en ruimt alles op. Heeft een prettige prijsstelling en lost problemen zelfstandig op. Eigenlijk ken ik maar een nadeel aan Lieuwe: eind van het jaar stopt hij er mee..

Werkspot

Installeren 6 stompe binnendeuren

Niets dan lof voor deze vakman. Secuur, netjes, aardig en stipt. Meer kun je niet wensen.
Hij was niet de goedkoopste maar zeker de beste man voor mijn klus. Ik bel hem zonder twijfel opnieuw als ik een timmerman nodig heb.

Werkspot

Afhangen binnendeuren

Lieuwe Roor heeft uitstekend vakwerk geleverd. Ondanks dat de klus gecompliceerder bleek dan aanvangkelijk ingeschat wilde hij geen cent extra. Hij heeft gewerkt van half negen 's ochtends tot kort voor middernacht. Uiterst secuur gewerkt met als enig doel; een mooi en strak resultaat. Hij is een absolute aanrader, een 10+ is zelfs niet genoeg.
Lieuwe, many many THANKS !

Werkspot

Afhangen buitendeur ML 675 Cando

Lieuwe is een hele relaxte vent die niet naar de klok kijkt maar naar het beste resultaat. hij heeft meegedacht inzake oplossing voor het te plaatsen slot en zonder enige discussie over meerwerk het gezamelijk gekozen alternatief geplaatst.
Werkt netjes en niet gestrest naar een goed eindresultaat, hij werkt eigenlijk alsof het "voor zichzelf is" en niet van uit een aanemers gedachte. kon goed merken dat hij eerder dit type deur afgehangen had.

Werkspot

Dubbel glas plaatsen, ramen en 1 deur vervangen

Lieuwe heeft de klus heel deskundig geklaard. Hij bleef binnen budget en heeft zelfs nog een aantal extra klussen uitgevoerd, waarvoor hij meer dan redelijke bedragen vroeg. Iedere dag zorgde hij ervoor dat we niet in de rotzooi bleven zitten. Hij heeft heel hard gewerkt en ondanks een tegenvaller met het geleverde glas, heeft hij de opdracht toch binnen de planning afgemaakt. Wij zullen hem bij een volgende klus zeker opnieuw vragen.

Werkspot

Voordeur vervangen / montage

De klus bestond uit het afhangen van een voordeur, glasmontage en 3puntslot monteren plus het vervangen van 2 sloten (achterdeur en schuurdeur), door resp. 3puntslot en cilinderslot.
De klus is netjes, conform afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Lieuwe is een aanpakker en harde werker, koffie erin en gaan !

Vervangen voordeur en schuurdeur

Prima klus geleverd

Voordeur plaatsen en repareren

Betrouwbare, hardwerkende, rustige vakman. Heeft een dag lang, zonder pauzes mijn voordeur vakkundig gezet. Het was duidelijk dat hij dit vaker had gedaan. De deur zit als gegoten en Lieuwe heeft zelfs wat extra advies gegeven voor verder onderhoud van de deur. Extra klusjes die erbij kwamen waren het zetten van het glas en het moteren van de dorpel.

Stompe binnendeur plaatsen

Lieuwe Roor is meteen aan de klus begonnen en is enorm professioneel aan het werk gegaan. Daarbij is het ook een heel fijn persoon , vriendelijk, denkt verder als alleen de klus, wil het mooiste resultaat en blijft helemaal binnen tijd en budgetschema. Ik zou hem zo weer bellen voor een klus. Een echte aanrader !

Houtrotreparaties

Prima vakman! Ondanks enkele tegenvallers eea perfekt opgelost.

Tussenwand met 2 deuren

We zijn heel erg tevreden over het werk van Lieuwe!! Het resultaat is prachtig.
De opdracht is zeer naar wens vervult. Lieuwe werkt keihard, is op korte termijn gestart en heeft binnen een week zijn werk vakkundig en volgens de afspraak geklaard. Bovendien is Lieuwe een sympatieke jongen, die goed meedenkt en waar je goed mee kunt samenwerken.
Als electricient is Lieuwe niet de beste, maar dat geeft hij vooraf ook toe. Hij is dus eerlijk in wat hij wel en niet kan.
Lieuwe is binnen het budget gebleven. Doordat ik tussendoor andere dingen wilde, is de uiteindelijke prijs €500,- duurder geworden.

Afhangen 2 stompe binnendeuren

goed en betrouwbaar

3 binnendeuren monteren

Zeer tevreden

Deuren afhangen

Top! Hij was zeer snel beschikbaar, flexibel, en heeft goed werk verricht. Hij heeft de klus uitgevoerd zoals ik het verwachtte, en dat ook nog binnen 1 dag. Zeer prettige communicatie, geen verrassingen in prijs en materiaal. Ik zou hem bij een volgende klus weer bellen.

Buitendeur plaatsen en afhangen

Een zeer enthousiaste, vriendelijk en vakkundige man. Die zijn werk meer dan volstaat. Het resultaat is perfect en uitstekende service

Voordeur plaatsen

Topwerk! De voordeur zit erin, de klus waar het ons om ging. Hij kwam tijdens het afhangen nog een slecht stuk (rot) kozijn tegen en stelde voor deze gelijk te repareren/vervangen. Eerst overleg voordat hij ermee was begonnen, erg fijn. Leuke betrouwbare man, een aanrader! En de factuur was volgens afspraak, geen gekke dingen, gewoon topwerk voor een topprijs door een topvent. Niet twijfelen, gewoon kiezen voor Lieuwe Roor!

Linda Wittegen-Mulder

Ramen vervangen


Duidelijke afspraken gemaakt waarbij goed gecommuniceerd werd (op tijd bellen enzo) en waaraan goed werd gehouden. Verder vakwerk afgeleverd, op tijd en binnen budget. En meestal ook even tijd nemen voor een bakkie en praatje.

M van Drunen

Roor Timmerwerken • Zeisterweg 74, Odijk • 06 1686 8596