Voordeur vervangen / montage

De klus bestond uit het afhangen van een voordeur, glasmontage en 3puntslot monteren plus het vervangen van 2 sloten (achterdeur en schuurdeur), door resp. 3puntslot en cilinderslot.
De klus is netjes, conform afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Lieuwe is een aanpakker en harde werker, koffie erin en gaan !

Vervangen voordeur en schuurdeur

Prima klus geleverd

Voordeur plaatsen en repareren

Betrouwbare, hardwerkende, rustige vakman. Heeft een dag lang, zonder pauzes mijn voordeur vakkundig gezet. Het was duidelijk dat hij dit vaker had gedaan. De deur zit als gegoten en Lieuwe heeft zelfs wat extra advies gegeven voor verder onderhoud van de deur. Extra klusjes die erbij kwamen waren het zetten van het glas en het moteren van de dorpel.

Stompe binnendeur plaatsen

Lieuwe Roor is meteen aan de klus begonnen en is enorm professioneel aan het werk gegaan. Daarbij is het ook een heel fijn persoon , vriendelijk, denkt verder als alleen de klus, wil het mooiste resultaat en blijft helemaal binnen tijd en budgetschema. Ik zou hem zo weer bellen voor een klus. Een echte aanrader !

Houtrotreparaties

Prima vakman! Ondanks enkele tegenvallers eea perfekt opgelost.

Tussenwand met 2 deuren

We zijn heel erg tevreden over het werk van Lieuwe!! Het resultaat is prachtig.
De opdracht is zeer naar wens vervult. Lieuwe werkt keihard, is op korte termijn gestart en heeft binnen een week zijn werk vakkundig en volgens de afspraak geklaard. Bovendien is Lieuwe een sympatieke jongen, die goed meedenkt en waar je goed mee kunt samenwerken.
Als electricient is Lieuwe niet de beste, maar dat geeft hij vooraf ook toe. Hij is dus eerlijk in wat hij wel en niet kan.
Lieuwe is binnen het budget gebleven. Doordat ik tussendoor andere dingen wilde, is de uiteindelijke prijs €500,- duurder geworden.

Afhangen 2 stompe binnendeuren

goed en betrouwbaar

3 binnendeuren monteren

Zeer tevreden

Deuren afhangen

Top! Hij was zeer snel beschikbaar, flexibel, en heeft goed werk verricht. Hij heeft de klus uitgevoerd zoals ik het verwachtte, en dat ook nog binnen 1 dag. Zeer prettige communicatie, geen verrassingen in prijs en materiaal. Ik zou hem bij een volgende klus weer bellen.

Buitendeur plaatsen en afhangen

Een zeer enthousiaste, vriendelijk en vakkundige man. Die zijn werk meer dan volstaat. Het resultaat is perfect en uitstekende service

Voordeur plaatsen

Topwerk! De voordeur zit erin, de klus waar het ons om ging. Hij kwam tijdens het afhangen nog een slecht stuk (rot) kozijn tegen en stelde voor deze gelijk te repareren/vervangen. Eerst overleg voordat hij ermee was begonnen, erg fijn. Leuke betrouwbare man, een aanrader! En de factuur was volgens afspraak, geen gekke dingen, gewoon topwerk voor een topprijs door een topvent. Niet twijfelen, gewoon kiezen voor Lieuwe Roor!

Linda Wittegen-Mulder

Ramen vervangen


Duidelijke afspraken gemaakt waarbij goed gecommuniceerd werd (op tijd bellen enzo) en waaraan goed werd gehouden. Verder vakwerk afgeleverd, op tijd en binnen budget. En meestal ook even tijd nemen voor een bakkie en praatje.

M van Drunen

Roor Timmerwerken • Zeisterweg 74, Odijk • 06 1686 8596