Nieuwe achterdeur plaatsen

Achterdeur keurig afgehangen. Goede vakman. Fijn persoon in omgang.

A.M. van 't Hoog

Paneeldeuren en hang en sluitwerk (div)

Zeer tevreden, absolute aanrader. Betrouwbaar en amabel persoon.

Douwe van den Wall Bake

Hang en sluitwerk in bestaand (oud) huis

Deze vakkundige timmerman heeft mij uitstekend geholpen door vakkundig het hang en sluitwerk in een oude woning weer up to date te krijgen. Na eerst te hebben vastgesteld wat er moest gebeuren, heeft hij op een gewenst tijdstip (op een zaterdag) de klus binnen de gestelde tijd volbracht. Hij werkte zeer netjes.... een aanrader

Chris Eijkholt

Aantal deuren afhangen

Ik heb een opdracht geplaatst voor het afhangen van 2 deuren. Lieuwe Roor reageerde erg snel en had een goede prijs. Door zijn snelle reactie en de andere goede referenties voor Lieuwe gekozen. Ik had naast deze twee deuren nog eens een opdracht voor 5 deuren, maar ik wilde eerst even kijken of het wel beviel. Lieuwe kon snel beginnen en na 1 deur had ik het al in de gaten, een echte vakman. Ik zei direct hang alle andere deuren er ook maar in. Ben erg tevreden over Lieuwe geen standaard aannemer iemand die nauweurig werkt niet te snel iets roept maar eerst nadenkt en samen overlegt. Uiteindelijk heb ik Lieuwe nog een opdracht gegeven. Echt een goede vakman een aanrader voor iedereen.
Lieuwe bedankt.

Alexander Reus

Afhangen 2 deuren

Goed uitgevoerd, vakkundig en snel.
Zeer tevreden

Bianca van Leur

15 kozijnen voor binnendeur plaatsen, Laren

Prima vakman, denkt goed mee en komt met goede oplossingen voor afwijkende situaties. Sympathiek, niet echt een stereotype aannemer, eerder een specialist. Gaat niet weg voor het af is en ruimt alles op. Heeft een prettige prijsstelling en lost problemen zelfstandig op. Eigenlijk ken ik maar een nadeel aan Lieuwe: eind van het jaar stopt hij er mee..

Werkspot

Installeren 6 stompe binnendeuren

Niets dan lof voor deze vakman. Secuur, netjes, aardig en stipt. Meer kun je niet wensen.
Hij was niet de goedkoopste maar zeker de beste man voor mijn klus. Ik bel hem zonder twijfel opnieuw als ik een timmerman nodig heb.

Werkspot

Afhangen binnendeuren

Lieuwe Roor heeft uitstekend vakwerk geleverd. Ondanks dat de klus gecompliceerder bleek dan aanvangkelijk ingeschat wilde hij geen cent extra. Hij heeft gewerkt van half negen 's ochtends tot kort voor middernacht. Uiterst secuur gewerkt met als enig doel; een mooi en strak resultaat. Hij is een absolute aanrader, een 10+ is zelfs niet genoeg.
Lieuwe, many many THANKS !

Werkspot

Afhangen buitendeur ML 675 Cando

Lieuwe is een hele relaxte vent die niet naar de klok kijkt maar naar het beste resultaat. hij heeft meegedacht inzake oplossing voor het te plaatsen slot en zonder enige discussie over meerwerk het gezamelijk gekozen alternatief geplaatst.
Werkt netjes en niet gestrest naar een goed eindresultaat, hij werkt eigenlijk alsof het "voor zichzelf is" en niet van uit een aanemers gedachte. kon goed merken dat hij eerder dit type deur afgehangen had.

Werkspot

Dubbel glas plaatsen, ramen en 1 deur vervangen

Lieuwe heeft de klus heel deskundig geklaard. Hij bleef binnen budget en heeft zelfs nog een aantal extra klussen uitgevoerd, waarvoor hij meer dan redelijke bedragen vroeg. Iedere dag zorgde hij ervoor dat we niet in de rotzooi bleven zitten. Hij heeft heel hard gewerkt en ondanks een tegenvaller met het geleverde glas, heeft hij de opdracht toch binnen de planning afgemaakt. Wij zullen hem bij een volgende klus zeker opnieuw vragen.

Werkspot

Voordeur vervangen / montage

De klus bestond uit het afhangen van een voordeur, glasmontage en 3puntslot monteren plus het vervangen van 2 sloten (achterdeur en schuurdeur), door resp. 3puntslot en cilinderslot.
De klus is netjes, conform afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Lieuwe is een aanpakker en harde werker, koffie erin en gaan !

Vervangen voordeur en schuurdeur

Prima klus geleverd

Voordeur plaatsen en repareren

Betrouwbare, hardwerkende, rustige vakman. Heeft een dag lang, zonder pauzes mijn voordeur vakkundig gezet. Het was duidelijk dat hij dit vaker had gedaan. De deur zit als gegoten en Lieuwe heeft zelfs wat extra advies gegeven voor verder onderhoud van de deur. Extra klusjes die erbij kwamen waren het zetten van het glas en het moteren van de dorpel.

Stompe binnendeur plaatsen

Lieuwe Roor is meteen aan de klus begonnen en is enorm professioneel aan het werk gegaan. Daarbij is het ook een heel fijn persoon , vriendelijk, denkt verder als alleen de klus, wil het mooiste resultaat en blijft helemaal binnen tijd en budgetschema. Ik zou hem zo weer bellen voor een klus. Een echte aanrader !

Houtrotreparaties

Prima vakman! Ondanks enkele tegenvallers eea perfekt opgelost.

Tussenwand met 2 deuren

We zijn heel erg tevreden over het werk van Lieuwe!! Het resultaat is prachtig.
De opdracht is zeer naar wens vervult. Lieuwe werkt keihard, is op korte termijn gestart en heeft binnen een week zijn werk vakkundig en volgens de afspraak geklaard. Bovendien is Lieuwe een sympatieke jongen, die goed meedenkt en waar je goed mee kunt samenwerken.
Als electricient is Lieuwe niet de beste, maar dat geeft hij vooraf ook toe. Hij is dus eerlijk in wat hij wel en niet kan.
Lieuwe is binnen het budget gebleven. Doordat ik tussendoor andere dingen wilde, is de uiteindelijke prijs €500,- duurder geworden.

Afhangen 2 stompe binnendeuren

goed en betrouwbaar

3 binnendeuren monteren

Zeer tevreden

Deuren afhangen

Top! Hij was zeer snel beschikbaar, flexibel, en heeft goed werk verricht. Hij heeft de klus uitgevoerd zoals ik het verwachtte, en dat ook nog binnen 1 dag. Zeer prettige communicatie, geen verrassingen in prijs en materiaal. Ik zou hem bij een volgende klus weer bellen.

Buitendeur plaatsen en afhangen

Een zeer enthousiaste, vriendelijk en vakkundige man. Die zijn werk meer dan volstaat. Het resultaat is perfect en uitstekende service

Roor Timmerwerken • Zeisterweg 74, Odijk • 06 1686 8596